Štico: Pred nama je prva u nizu odlučujućih tekmi

Autor:: Tin Jandrašek 4/23/2010 12:40

-.-Slavko Midzor/ PIXSELL-.-Uoči današnje utakmice u kojoj Zagreb u Kranjčevićevoj u 17 sati dočekuje Međimurje, trener Bijelih Igor Štimac svjestan je kako se radi o važnoj utakmici u kojoj igraju sa direktnim suparnikom za očuvanje prvoligaškog statusa.

Pred nama je prva u nizu odlučujućih utakmica, pa ne treba ni isticati koliko smo svjesni njenog značenja. Nadam se da ćemo nakon tih idućih sedam dana koji su pred nama konačno moći odahnuti i početi razmišljati o idućoj sezoni – započeo je Štico, prenosi službena klupska stranica.

Štimac: Utakmice s Karlovcem i Dinamom ulijevaju optimizam

 Zagrebov trener optimistično očekuje Međimurce jer, kako kaže, na to ima puno pravo, obzirom na četiri boda iz prethodnih ogleda sa Karlovcem i Dinamom. No, Štimac je ipak istaknuo na moguće opasnosti iz redova Međimurja.

– Radi se o žustroj momčadi koja ne teži prevelikoj kombinatorici nego svoje prijetnje prema suparničkim vratima traži što kraćim putem. Opasnost prijeti i iz prekida u kojima je posebno opasan iskusni Brazilac Cicero Lima – oprezan je bio Štimac, te se potom okrenuo prema vlastitoj momčadi u kojoj, kako kaže, neće puno mijenjati.

– Sastav koji je krenuo protiv Dinama i praktički ga cijelo prvo poluvrijeme držao u šahu ulijeva mi povjerenje. Ugodno je iznenadio Babić, Jurendić je također ispunio zadatke, a šteta što je zbog viška kartona otpao Pavlović, jer je donio sigurnost u obrambenom skoku – rekao je na kraju Zagrebov strateg Igor Štimac i dodao kako se Tokić uspješno oporavio.