Sanja Doležal biciklom po cipele od pitona

Sanja Doležal

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 4/23/2010 12:07

FAMA-.--.-Zuhra je bio zadovoljan svojom karikaturomDanska modna marka cipela Ecco, u svome dućanu u centru, predstavila je najnoviju proljetnu kolekciju, koju nisu zaobišle mnoge poznate osobe.

Ekološki osviještenu Sanju Doležal često se može vidjeti u središtu grada kako se vozi na biciklu, pa se tako dovezla i ovaj put. Dok je razgledala cipele, na usluzi joj je bio modni savjetnik, a pri ruci čašica pjenušca što je, kažu, uobičajen VIP tretman u tom dućanu. No, kad je ugledala cipele od kože pitona, nije im odoljela i smjesta ih je ukrcala u košaricu svog bicikla.

Novopečeni golfer Zlatan Zuhrić Zuhra uglavnom se zanimao za tenisice kakve može nositi na travnatim površinama. Uršula Tolj se brinula kako obuti svoju djećicu, a Mia Begović je ‘prohujala s vihorom’ i na avion za Dubrovnik otišla u novim tenisicama. Iako su malo zakasnile, ponešto za sebe i djecu našla je Anica Kovač, a Ankica Dobrić cipelama je darovala nećaka.

Uzvanici su za uspomenu na ovu dućansku reviju na dar dobili i svoje karikature koje je na licu mjesta nacrtao Krešimir Kveštek.

FOTOGALERIJU S PROMOCIJE PROLJETNE KOLEKCIJE OBUĆE MOŽETE VIDJETI OVDJE