Stefani ispala bradavica, a Ivani Ergić umalo

Autor: Bojana Križić 11/28/2009 10:17

Ovogodišnj Fashion Week u organizaciji Suzy Josipović i Sarah Josipović-Repčagić ne obiluje estradnim zvijezdama kao što je to uobičajeno za modna događanja. Na drugome danu u prve redove do piste u Boćarskom domu posjela se glumica i pjevačica Sonja Kovač, fotograf Stefan Lupino, a stilist Boris Banović aka Fashion Guru pojavio se s dvosatnim zakašnjenjem.

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Upitali smo ga odgovara li to pravilima ponašanja urbanog muškarca koja je opisau u svojoj publikaciji.

–  Ne, tako ne piše u ‘Priručniku za urbanoga muškarca’, ali imao sam neodgodivih obaveza – objasnio nam je Boris.

Show se, dakle, nije odvijao u prvim redovima, već, zanimljivo, na pisti. Prsata Stefani Hohnjec prošetala se pistom u preuskoj haljini iz koje joj je virila lijeva bradavica, a misica Ivana Ergić svoj je top povlačila dok je hodala kako joj se ne bi dogodilo isto. Najveći pljesak dobila je dizajnerica NINCHYSTYLE.

Kao da su predvidjele kako večer neće biti posebno interesantna, manekenke su redom posrtale po pisti ili navlačile preuske i prekratke haljine. Samo je ispraksirana Aleksandra Grdić profesionalno odradila posao ne davši ni prekratkim haljinama ni preskliskoj podlozi da je ometu. Ipak ni ona nije uspijela popraviti dojam koji je večer ostavila posjetiteljima. Ocijenili su je kao doista lošu, i potpuno bojkotirali after party u shopping centru Cascade.