Sandra Perković zlatnom medaljom u Amsterdamu ispisala povijest

Autori: Margarita Weisz, FOTO: Jabuka Tv 7/11/2016 15:58

Bacačica diska Sandra Perković ušla je u povijest. Hrvatska atletičarka osvojila je četvrtu zlatnu medalju u nizu na Europskim prvenstvima. Sandra Perković najbolja je bila na prvenstvima u Barceloni, Helsinkiju, Zurichu, a niz je nastavila i u Amsterdamu.

– Puno mi znači svaka medalja i svaka ima svoju priču pa tako i ova. Najlakše osvojena medalja je bila ona u Zurichu, sva ostala natjecanja svima su nam vadila živce, najviše mom treneru – rekla je atletičarka Sandra Perković.

– Krenuli smo malo teže, kvalifikacije smo radili na jednom stadionu dok je natjecanje bilo na drugom. Točno se vidjelo da joj je potrebno par hitaca da uhvati ritam, ali kad je krenula došla je na staro – objasnio je trener Edis Elkasević.

A na ovu lijepu priču Sandre Perković ponosni su svi u Hrvatskoj pa tako i gradonačelnik Milan Bandić koji je u zračnu luku došao kako bi čestitao našoj atletičarki.

Sandra je zaista u velikoj formi, a sada je pred njom još jedan životni cilj.

– Olimpijske igre su za mjesec dana, ne želim se opterećivati, ali ne mogu se ni opustiti. Olimpijske igre su moj glavni cilj ove sezone – zaključila je Perković.