Sanader taksistu dao točno 214 kn. Napojnice nema!

Autor: Sanjin Španović 10/3/2010 20:28

Točno 214 kuna koštao je Sanader put od aerodroma do svoje kuće u Kozarčevoj ulici. Točno toliko kuna dao je odbjegli premijer zagrebačkom taksistu Mati Soriću. Dakle, napojnice nije bilo.

A nije bilo niti kartice Nevena Jurice da ju on spegla za odbjeglog premijera, kao što je za njegove kćerke Brunu i Petru, te njihove momke kada su išle za Ameriku odakle se Sanader danas vratio.

No, Mate je bio sretan bez obzira na nedostatak napojnice obzirom da je upravo on nedavno vozio Robina Bokšića, bišvšeg UEFA-ina istražitelja sa aerodroma u Kuću nogometa u Rusanovoj. Tada je ostao bez plaćene vožnje.

Mirjana je bila ljuta na novinare

Pokušao je Mate, priča takstist komunicirati sa Sanaderom, ali nije išlo jer je Mirjana bila ljuta na novinare, a Sanader je cijelo vrijeme na telefon.

– Pitao me samo kakvo je vrijeme bilo ovih dana u Zagrebu, ostalo nismo pričali. Dok je razgovarao cijelo je vrijeme gledao kroz prozor. A Mirjana Sanader je ljutito ponavljala da kako su novinari saznali za njihov dolazak – ispričao je Mate Sorić koji i inače stoji na stajalištu Pleso.

Glavni hit među kolegama

Mate je tako bio glavni hit među kolegama koji su cijeli dan komentirali njegovu vožnju i dojavili nam njegov identitet.