Razočarana Neda Parmać: Severini skidam kapu!

Autor: Bojana Križić 7/6/2010 20:59

Sestre Parmać, Sanja i Neda, nastupile su na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom ‘Šta ću činiti more’ koju je prije mnogo godina napisao njihov otac, no zbog toga im je više žao no drago. Naime, Neda je zbog nastupa na festivalu otkazala dva koncerta nadajući se da će doći do finala jer je vjerovala da pjesma koju je pjevala to zaslužuje.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.- Severina je 'otkantala' festival i otišla na zakazani koncert– Jako mi je žao što nismo došli do finala. Nadala sam da će se ove godine ići na pjesmu, nisam mislila da će sve to biti na ovakvoj lokalnoj razini, da će samo Splićani proći dalje. Festival sam shvatila jako ozbiljno. Ne želim nikoga blatiti, ali neki su sve to shvatili kao zafrkanciju i riječi pjesme učili u backstageu – razočarano će Neda koja je zbog festivala otkazala dva koncerta.

Severina je pokazala festivalu gdje mu je mjesto

Trebala je, kaže Neda, baš kao i Severina, staviti novac u Džep i ‘otkantati’ festival. Severina je, podsjetimo, nakon nastupa na pozornici Splitskog festivala simpatično zamolila publiku da ne glasaju za nju jer neće moći nastupiti u finalu zbog već zakazanog koncerta.

– Žena je pametna, smjestila je festival tamo gdje mu je mjesto. Mi smo bile naivne pa smo ostale i bez finala i bez par tisuća eura od dva otkazana koncerta – kaže Neda, no to je tek još jedna nepravda u nizu koje se na estradi događaju.

Tugi ipak nema mjesta, jer Feminemke će ovo ljeto nadoknaditi izgubljene koncerte. Već imaju zakazano nekoliko koncerata u Metkoviću, Pločama i Imotskom, ali i dva u Rumunjskoj.