Raskošan program na Zrinjevcu za sve generacije

Autor: S.S. 12/22/2013 20:32

Projekt Advent na Zrinjevcu, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Zagreba, i ove godine organizira poseban program na Badnjak i Božić, kojim će građankama i građanima Zagreba omogućiti jedinstveno iskustvo, nalik velikim svjetskim metropolama.

U utorak, 24. prosinca od 11 organizirano je kićenje zrinjevačkog božićnog drvca kod Paviljona, a tu je i akustični koncert benda Angels, koji će dodatno ugrijati adventsku atmosferu. Fora Radionice počinju u 11 sati, a zasigurno će oduševiti najmlađe.

Suvenirnice na Badnjak rade od 10 do 17 sati, dok će gastronomska ponuda u kućicama biti otvorena i od 20 sati. Također, organizatori najavljuju i veliki božićni tulum s početkom u 22 sata, kojim će brojna publika Adventa na Zrinjevcu dočekati Božić.

Na Božić prodajne kućice otvaraju vrata od 17 sati, a od zabavnog programa ističu se koncerti Sebastiana Doe-a te benda Country Guru.

Ovim putem, organizatori Adventa na Zrinjevcu pozivaju sve Zagrepčanke i Zagrepčane da se pridruže adventskoj bajci u najljepšem parku u gradu.