Tko je slabije poslovao zbog radova u Kranjčevićevoj, dobit će odštetu

Ugostitelji, trgovci i obrtnici će od Grada dobiti razliku koju pokažu knjigovodstvene knjige u odnosu na promet koji su ostvarili u istom razdoblju, ali u prethodnoj godini

Kranjčevićeva ulica, Foto: Sindikat biciklista

Po uzoru na ugostitelje, trgovce i obrtnike u Radićevoj i Gajevoj ulici koji su od Zagreba dobili odštetu zbog smanjenog prometa uzrokovanog radovima koje je izvodio Grad, isto su poželjeli i poduzetnici iz Kranjčevićeve ulice, a to će se i ostvariti zahvaljujući upitu gradskog zastupnika Ivana Ćelića (HDZ) o tome zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

– Dobit će razliku koju pokažu knjigovodstvene knjige u odnosu na promet koji su ostvarili u istom razdoblju, ali u prethodnoj godini – pojasnio je Milan Bandić.

Naime, radovi su trajali nekoliko i mjeseci i sasvim su sigurno uzrokovali pad prometa.

Uz to, Ćelić je tražio i pisani odgovor na upit ima li neki gradski zastupnik ili zastupnica ugovor o najmu stana ili poslovnog prostora s Gradom Zagrebom.

– Ne bih htio nagađati o tome, ali svakako me zanima odgovor na to pitanje, a to je informacija koja je važna za javnost – otkrio je Ivan Ćelć za Jabuku TV.