Poznati podržali The time of innocence s-s 013

Dizajnerica Vedrana Ergić i stilistica Loredana Bahorić

Autor: G.B. 4/27/2013 10:04

Sinoć je u galeriji Velvet izložbom fotografija Mare Milin predstavljena nova proljeće – ljeto kolekcija „The time of innocence s-s 013“ modne dizajnerice Loredane Bahorić i njenog branda Charlie design.

Ovaj jedinstven spoj mode i umjetnosti nisu posjetili su brojna imena društvenog života: Mare Milin, Anja Šovagović Despot, Edvin Liverić, Ronald Braus, Saša šekoranja, Nada Rocco, Marinko Leš Ogi Antunac.

Visoko estetizirani, pročišćeni vizuali nove kampanje Charlie designa, uvode nas u jedan novi svijet u kojem ima mjesta za snove,gdje je sve fluidno i sve moguće.  Predivan spoj mekanih formi i neobičnih struktura, kontrast mekog i krutog, prozirnog i punog – stvara neponovljivu modnu priču.

Potpuno bijela kolekcija rađena je do svile, organdija,  pamuka i kože. Komadi se s lakoćom daju kombinirati.  Narušena je s crnim gumenim detaljima koji daju savršen balans cijeloj priči. Veliki svijetlo sivi printevi s fotografijama iz prijašnjih kampanja aplicirani su na haljine, tunike, sakoe te djeluju pomalo nestvarno, a retro – avangardni štih tipičan za Charlie estetiku u potpunosti je zastupljen na novi način.