Glazbom prikupljaju novac za bolesnog dječaka

Autor: R.I. 4/27/2013 12:15

U caffe baru Ricco u Strmcu u petak je održan humanitarni koncert za sedmogodišnjeg Filipa Hajdinjaka, koji su organizirali mladi HSS-a Sveta Nedelja.

-.-Press foto-.-Naime, dječak Filip boluje od cerebralne paralize i epilepsije zbog čega su mu, uz stalnu roditeljsku skrb, potrebna i brojna druga pomagala.

– Ovo je hvalevrijedna humanitarna gesta čiji je cilj ublažiti teško odricanje Filipovih roditelja. Ti ljudi su naši sugrađani, a naš posao je biti uz njih i pomoći im kako god možemo. Naši mladi HSS-a Sveta Nedelja su dokazali kako svoj politički angažman započinju na zdravim temeljima i u svoju organizaciju će i dalje učlanjivati mlade i ambiciozne ljude koji će svojim radom pridonijeti cjelokupnoj društvenoj zajednici – rekao je na humanitarnom koncertu Dragutin Vinovrški Pentek, kandidat za gradonačelnika grada Sveta Nedelja.

Svoju potporu ovoj akciji dali su i predstavnici udruge invalida Samobora i Svete Nedelje koji su, zajedno s organizatorima, pozvali sve građane da pomognu dječaku Filipu.

Dodajmo još i kako su okupljene na koncertu zabavljale grupe Amaro i Exotic, te kako će sav prihod od prodanih ulaznica biti dan Filipovim roditeljima.