Povodom Uskrsa zagrebački gradonačelnik ugostio lovce i umirovljenike iz Horvata u palači Dverce

Povodom obilježavanja blagdana Uskrsa zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u palači Dverce odlučio je svečano ugostiti svoje prijatelje iz Lovačkog saveza Grada Zagreba. Kako je Uskrs i blagdan darivanja, ovom prilikom za 11 lovačkih društava i 7 revira osigurano je po 10 000 kuna.

– Prije tjedan dana smo bili u Jelkovcu u prostorijama Lovačkog saveza Grada Zagreba i tada smo se dogovorili da se svi nađemo u Dvercu. Želio sam na poseban način lovcima Grada Zagreba čestitati Uskrs – izjavio je gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić.

Nakon sastanka s lovcima, priliku da s gradonačelnikom uživaju u Dvercu dobili su i predstavnici Matice umirovljenika Horvati. Uz ugodno druženje i prijateljsku atmosferu ovo je bila prilika i za iznošenje nekih vitalnih problema s kojima se suočavaju stanovnici ovog naselja.

– Ovdje sam opet danas prihvatio dvije obaveze. 500 metara asfaltiranja ceste u Horvatima i obvezu iznalaženja rješenja za dječji vrtić. Za 15 dana ćete biti svjedoci asfaltiranja ceste, a do tada ću vam reći gdje smo stigli s problemom dječjeg vrtića – dodao je gradonačelnik.