Počinju ljetne radosti na Gornjem gradu kod Matoša!

U petak, 24. lipnja kreće novo izdanje popularnog Ljeta kod Matoša, i to na njegovoj originalnoj i Zagrepčanima omiljenoj lokaciji, s najljepšim pogledom na grad – Strossmayerovom šetalištu!

Press materijal

Ljeto kod Matoša se vratilo na svoju staru, romantičnu i fotogeničnu lokaciju, u hlad
Strossmayerovog šetališta! Tijekom više od mjesec dana trajanja (24.6. – 31.7.), razveselit će svoje posjetitelje odličnim koncertima, DJ svirkama i kvizovima s opakim nagradama za one najbolje, dječjim programom vikendom, ali i nezaboravnom scenografijom kakvu još niste vidjeli! Pripremite svoje mobitele, jer ćete fotkati kao ludi! Putem cijele šetnice, gdje god pogledali, pa čak i prema nebu bit će postavljena gomila šarene, ljetne odjeće kao nekad davno kad se veš vješao na štrik na prozor. I naravno kao i uvijek, tu je predivan pogled na Katedralu koji će biti posebno uređen foto point te legendarni Matošev prozor prema gradu.

Program je šaren; Club tropicana – ljetna mjuza raskalašenih, tropskih ritmova naših DJ-eva je na rasporedu utorcima, srijedama, petcima i subotama, a vrte ju DJ Bondža, DJ Zozzo & DJ Grade. Četvrtak je mali petak i rezerviran za koncerte – od akustičnih do onih malo „žešćih“. Tina i Dalibor Acoustic uvest će vas u romantičnu večer 30.  lipnja, tjedan kasnije (7.7.) dobro će vas prodrmati popularni NoA i Tour de Funk, uz četverac Foreplay ćete se prisjetiti najvećih svjetskih hitova 14.7., a 21.7. ćete se skroz opustiti i uživati u prekrasnom glasu i funky obradama Anye Alu. Bend čiji koncert čuvamo za posljednji četvrtak Ljeta kod Matoša možda ne stane na pozornicu (jer ima, naime, šest članova i gomilu instrumenata), ali da će vas i te kako raščagati – hoće. Tom i The Twisters zagrebački je jump&jive, swing bend koji jednostavno zove na ples!

Programska novost, na opće oduševljenje svih roditelja, je dječji program vikendom (od 11 do 13 sati), tako da mame i tate mogu bezbrižno uživati na cugi i klopi dok su klinci okupirani predstavama, mađioničarskim nastupima, oslikavanjem lica i diskom. Nisu zaboravljeni niti oni koji se vole igrati i osvajati nagrade – ZGoditak ide nedjeljama navečer u srpnju i sad je pravo vrijeme da počnete ponavljati gradivo iz zagrebačke povijesti.

I za kraj – iće i piće! Tri ugostitelja s kulinarskim čarolijama sa svih strana svijeta i jedan The BAR: meksička kućica s meksičkim salatama i raznim vrstama tortilja, pa azijska s popularnim wokovima by Matija, burger house mesnim i vege burgerima i za kraj suludi bar s pijanim lubenicama i koktelima bez dozera.

Detaljniji program i sve informacije uskoro će biti dostupni na Facebook stranici Ljeta kod Matoša.

Vidimo se na Štrosu, sjedimo do Matoša na klupi, vješamo veš i čekamo vas s pijanom lubenicom!