Počinje najposjećeniji i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma – Zagreb Auto Show

Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju prezentiranja premijernih prikazivanja vozila

Više od 400 izlagača od danas, 10. travnja, ispunit će 14 paviljona i otvoren prostor gdje posjetitelje očekuje niz zanimljivih događanja. Održat će se revija premijera, prikaz novih modela automobila, motocikala i gospodarskih vozila te po prvi put značajnije predstavljanje izlagača ekskluzivnih kamp vozila. Svečano otvorenje počinje u 18.00 sati, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Izlaganje su potvrdili i tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija, a tu je i atraktivan show program: Izbor Zvijezde Salona, po prvi put Enduro motociklističko natjecanje na sportskim motorima koje se sastoji od više različitih prepreka (drvo, kamen, voda), kaskaderski moto show by Dejan Špoljar i defile Harley Davidsona.

Press materijal
Press materijal

Zagreb Auto Show posebnog je gospodarskog i društvenog značaja za našu zemlju i ovaj dio Europe te kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju prezentiranja premijernih prikazivanja vozila.

U subotu će se, u večernjim satima, održati koncert poznate grupe Opće opasnosti, a vrata sajma će biti otvorena do nedjelje, 15. travnja, kada će se proglasiti pobjednik Autostyle natjecanja.