Pobjedom završiti jesenski dio prvenstva

Autor: Boris Matijašević 11/21/2009 13:39

Nakon što su u dvije posljednje prvenstvene utakmice ubilježili poraze, od kojih je posebno bolan onaj noviji, 2:6 od Vinogradara, nogometaše Rudeša sutra očekuje još jedan težak ispit. U posljednjoj utakmici jesnskog dijela prvenstva na SRC-u Stjepan Spajić dočekuje ih gradski rival Hrvatski dragovoljac. Nakon dva mjeseca izostanka, u momčad se vraća Ivan Galić, jedan od najiskusnijih igrača “plavih”.

– Upisali smo dva poraza za redom, i sad se moramo vaditi. S obzirom da je ovo posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva, vrlo nam je bitno da ostvarimo pozitivan rezultat. U slučaju pobjede jesen bi završili na četvrtom ili petom mjestu, dok bi u slučaju poraza bili osmi ili deveti, što je velika razlika – rekao je Galić.

Iako će u sutrašnjoj utakmici biti gosti, Rudešani ovu utakmicu ne doživljavaju kao gostovanje, jer svoje domaće utakmice Rudeš igra upravo u Sigetu.

– Da smo mogli svoje domaće utakmice igrati u Rudešu, siguran sam da bismo imali koji bod više. Nažalost, naše igralište ne ispunjava uvjete za Drugu HNL, pa svoje domaće utakmice igramo u Sigetu. No, nije to ni toliko loše, barem se sutra nećemo osjećati kao gosti – dodao je na kraju Galić.

Utakmica između Hrvatskog dragovoljca i Rudeša počinje u 13,30.