Bajagu slušala Ida Prester, ali i Jelena i Janko

11/21/2009 14:01

-.-Kristijan Herceg24sata (Pixsell)-.-Dugo očekivani koncert Bajage i Instruktora jučer je napunio Cibonu, tako da mu nisu odoljela ni razna slavna lica.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S KONCERTA

Za glazbenicu i TV voditeljicu Idu Prester koncert je bio posebno emotivan, budući da je Bajagu upoznala na nedavnoj dodjeli MTV-jevih nagrada u Berlinu. Nagradu za najboljeg izvođača osvojila je sa skupinom Lollobrigida, a nagradu joj je uručio sam Bajaga.

– Sprijateljili smo se u Berlinu i već tada me je pozvao na svoj zagrebački koncert. On je divan i jednostavan čovjek, čija karma zrači s pozornice. Nije nimalo poput nekih egotripera već je normalan, obiteljski čovjek. Bio je u jednostavnoj crnoj majici i hlačama, na njemu sene vidi taj stav velike zvijezde – kazala je Ida.

Nadalje, na koncertu se Ida divno provela u društvu prijatelja iz Beograda, a pojasnila je da je Bajagina glazba ‘zvuk našeg djetinjstva’ te nezaobilazna subkulturna referenca za svakog tko je u vrijeme njegovih najvećih hitova odrastao na ovim prostorima.

Na koncertu je bila i Jelena Veljača u društvu svog dragog, također glumca Janka Popovića Volarića. Iako su snimljeni kako se, po svemu sudeći, odlično zabavljaju, pjevajući s rukama u zraku poput ostalih posjetitelja koncerta, Jelena ipak nije željela odgovoriti kako se na koncertu provela.