Pjevač Tony Cetinski se srami showa HTZ

Poznati pjevač nije mogao suspregnuti emocije kada je čuo glas Kim Verson

Autor: Bojana Križić 5/8/2010 11:40

-.-Dalibor Urukalovic/PIXSELL-.-Toni Cetinski na koncertu je omalovažavao show u kojemu je nagažiran kao dio žirijaNa koncertu koji se u četvrtak održao u zagrebačkom klubu ‘The Movie pub’ zabava za publiku nije se svodila tek na hitove Tonyja Cetinskog. Komentarima i šalama Tony je publici jasno dao do znanja kako mu je angažmana u showu Hrvatska traži zvijezdu ‘puna kapa’.

Nakon duge svirke s pratećim bendom ‘Žive legende’ Tony je morao ubrzati program kako bi se, kao pravi profesionalac, mogao odmoriti za obveze koje mu je organizirala ekipa iz showa.

– Ostao bih ja tu s vama cijelu noć da ne moram sutra na onaj glupi HTZ – rekao je Tony okrečući očima. Kako saznajemo od nekoliko osoba iz publike, tijekom cijelog nastupa šalio se na račun emisije u kojoj je angažiran nazivajući je glupavom i dosadnom.

– Gleda li netko tu emisiju? Ma, ne bi ni ja na vašem mjestu – govorio je Tony publici.

-.-Ivo Cagalj/PIXSELL-.-Tony Cetinski sa suprugom Ivanom Nobilo CetinskiKoncert nije najavljivan jer je bio u organizaciji Philip Morrisa Zagreb

Zanimljivo je da koncert uopće nije najavljivan u medijima jer, kako doznajemo od Tonyjeve menadžerice i supruge Ivane Nobilo, nije bio ‘za širu javnost’. Tonyja su, naime, angažirali iz Philip Morrisa d.o.o. za svoje potrošače, a do ekskluzivne ulaznice moglo se doći samo pukom slučajnošću.

– Ne znam kojim povodom niti za koga je Philip Morris organizirao taj događaj. Znam samo da je bio otvorenog tipa i da je Tony bio angažiran s pratećim bendom – rekla nam je Tonyjeva odabranica.

Ulaznice su bile namjenjene za pušače koji su ispunili anketu za istraživanje tržišta koju im je pripremio Philip Morris. Lijepe hostese cirkulirale su gradom u potrazi za zainteresiranim potrošačima duhanskih -.-Pixsell-.-Tony Cetinski na bubnjevimaproizvoda te im poklanjale ulaznicu za dvije osobe.

Tony oduševio prisutne ‘sviranjem nosa’ i bubnjeva

Da je Tony svestran glazbenik nitko nije dovodio u pitanje, no neformalna atmosfera prepunog Movie puba dopustila mu je da se malo opusti i kolegi iz benda prepusti mikrofon. U pauzi od pjevanja Cetinski se primio bubnjeva i prisutne oduševio svojim bubnjarskim umijećem.

Ipak, puno veće ovacije dobio je kada je na mikrofonu počeo ‘svirati nos’, baš kao Predrag Vusović u filmu ‘Nije kraj’ Vinka Brešana.