Ove subote zagrebačka špica vrvjela od poznatih

Autor:: M. M. 1/23/2010 21:23

-.-Robert Anić/ Pixsell-.-Subotnji je dan, iako poprilično hladan, na Bogovićevu ulicu te Cvjetni trg izmamio mnoštvo poznatih i nepoznatih građana.

Televizijski je voditelj Denis LAtin nakon poprilično dugo vremena viđen kako šeta, iako bez društva. Slično je izgledao i izlazak u grad Tarika Filipovića, koji je špicom ‘protutnjao’ sam, bez supruge Lejle i njihovih sinova, a vrijeme hodanja je prikratio pričavši na mobitel.

Također je viđen i prvi zagrebački reper Renato Đošić Renman, koji je šetao s prijateljem. Renmanova pojava je također osvježenje, budući da ga se nakon lomljenja noge na prošlogodišnjoj ‘Farmi’ baš i nije moglo previše vidjeti u javnosti.

Glumica Perica Martinović bila je jedna od onih koji su na Cvjetni trg svratili povodom hrvatskog Dana mimoze, kojim se obilježava borba protiv raka maternice.

Omiljeni je meteorolog Zoran Vakula prošetao u društvu obitelji – sa suprugom Lavandom i kćerkom Lunom. Svoju je djevojčicu Gitu, rođenu u vezi s pjevačicom Majom Vučić, na zrak izveo  Igor Hajdarhodžić, provozavši malenu na svom biciklu, naravno, u posebnoj dječjoj sjedalici.

Viđena je i splitska ‘kraljica aerobika’ Nataša Bebić, koja je hrabrom odjevnom kombinacijom i fit tijelom još jednom pokazala kako godine nisu uvijek najindikativnije.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SUBOTNJE ŠPICE