OTKRIVAMO: Simona se od Ante skriva u Francuskoj

Simona se opet našla u središtu pozornosti

Autor: Bojana Križić 2/10/2010 1:05

-.-Martina Horvat-.-Simona Ištvanović s mamom Tamarom TrpkovProteklih nekoliko dana Simona se, kako doznaje portal Zagrebancija.com, skriva u Francuskoj.

Ipak, čini se, prema riječima njene majke Tamare Trpkov, da Francuska baš i nije dovoljno daleko.

– Treba se jadna odmoriti od bivšega muža koji je posvuda prati i stalno zivka. Naravno, on je saznao da je otišla tamo i nekako došao do broja koji joj služi da se čuje samo samnom i Gabicom – prepričava nam nervozno Tamara, koja se u Sloveniji brine za Gabrijelu, Antinu i Simonunu kći.

Simonu je tako iznenadila poruka bivšega muža. Prema riječima Simonine majke Tamare, poruka je glasila: ‘Misliš da ne znam da se šetaš po Francuskoj?’

Ante, s druge strane, tvrdi da nema ni najmanju ideju o tome gdje se Simona nalazi.

– Pojma nemam di je ona, to me se ne tiče – odrješito je odgovorio na naše pitanje, odbivši nastaviti razgovor.

Ovakvi bijegovi Simone nisu novost u njezinom životu, tvrdi nam njezina majka.

-.-Goran Jakus/PIXSELL-.- Ante kaže da ga se Simona ne tiče, sad je već zaručen za mladu Lanu Boško– On uvijek nekako dođe do njenoga broja. Svaki put kada Simona nekome novinaru da novi broj, on ga se dočepa i počne je gnjaviti porukama i pozivima. Pred mojim očima joj je rekao da neće sprezati ni od čega da je uništi, zato se ona toliko i boji – objašnjava mjaka mlade pjevačice i dodaje:

– Ajme, kad se samo sjetim koliko je puta moja Simona usred noći bježala svekrvi u Jastrebarsko ili meni. Da bi bila s njime, trebala je biti kao on, izlaziti, drogirati se. Ona to nije mogla pa je bježala od njega – objašnjava brižna majka, koja Simonu već dugo nagovara na to da tuži bivšega muža.

Simona je, naime, dopustila Anti da svaki utorak i četvrtak vidi Gabicu, što on nije iskoristio zadnjih pet tjedana, no konstantno tvrdi kako će se boriti za skrbništvo. Iako je majka nagovara, Simona svoga bivšega  nikada nije prijavljivala policiji.

– Njoj bi bilo jako žao da je Gabrijelin otac u zatvoru, pa ga ne želi tako sramotiti. Ja se samo pitam do kada će to moći trpjeti? – kaže nam Tamara.