One Piece Puzzle osvaja Močvaru

One Piece Puzzle

Autor:: A.Z. 2/8/2011 11:54

U zagrebačkom klubu Močvara 25. veljače One Piece Puzzle (OPP) svim fanovima priredit će nezaboravni koncert na kojemu će predstaviti svoj novi album ‘Obiteljska smifonija’ začinjenog electro – punk mješavinom. Svi posjetitelji koje ulaznicu kupe na dan koncerta po cijeni od 50 kuna dobiti će primjerak novonastalog duplog albuma remikseva (CD + DVD) ‘Obiteljska simfonija’ koji neće biti u slobodnoj prodaji.

Za zagrijavanje atmosfere biti će zadužena odlična zagrebačka grupa S3NGS, a svakako treba napomenuti da je broj ulaznica ograničen i da neće moći kupiti u predprodaji, ali se mogu zajedno s albumom rezervirati na mail obiteljskasimfonija@gmail.com ili sms-om na broj mobitela 098 480 884 (upisati ime, prezime i riječ ‘rezerviram’). Rezervirane ulaznice zajedno s albumom koštaju 35 kuna i podižu se pri ulasku na koncert 25.2.2011.

Uz Čehe ‘Obiteljsku simfoniju’ stvarali su i drugi majstori za zvuk, među njima izdvajamo Nevio Rugaš (Hrvatska), Basheskia i Edward EQ (BiH), Adam Semijalac (Hrvatska), Pavle aka Pablo (Italija) i drugi.