Nagrada Ruža Zagrebačke županije

Zagrebački prsten može se pohvaliti uspješnim krajem turističke godine. Uz kulturno-povijesne atrakcije ovog područja, njegov zeleni dio privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom. S obzirom na dobre rezultate, iz Turističke zajednice Zagrebačke županije objavili su kako će prvi put dodijeliti godišnje godišnje nagrade, nazvane Ruža Zagrebačke županije.

Nastavno na uspješnu turističku 2022. godinu u kojoj je zabilježen značajan rast posjetitelja i broja noćenja, u 2023. godini Turistička zajednica Zagrebačke županije nastavlja sinergijski razvijati destinaciju u partnerstvu s vinarima, obiteljskim gospodarstvima, hotelijerima, smještajnim jedinicama, ugostiteljima i lokalnim Turističkim zajednicama.

Nagrada Ruža Zagrebačke županije dodijelit će se objektima i pojedincima za izvrsnost u šest kategorija. Prva je održivost turizma ZŽ kao naglasak razvoja vizije našeg kraja.

Pred početak nove turističke godine, kao vjetar u leđa za postignuća u protekloj 2022. godini, svečana dodjela nagrada Turističke zajednice Zagrebačke županije održat će se 28. veljače u Velikoj Gorici.

ČLANAK PROIZVEDEN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM