Nadam se da politika ne stoji iza hajke na mene

Vladimir Ferdelji

Autor:: Valentina Jarnjak Glavaš 11/14/2012 13:49

Vladimir Ferdelji, kandidat za gradonačelnika Zagreba, odgovorio je na medijske napise oko nagrade za menadžera godine te ustvrdio kako iza cijele hajke na HUM-CROMA-u stoji politika, a da je uzrok tome njegov ulazak u izbornu utrku.

Podsjetimo, u medijima je izbila afera nakon što je Hana Medin optužila Hrvatsko udruženje menadžera, kojemu je Ferdelji predsjednik, da su je tražili avansnu uplatu od 35.000 kuna kako bi bila proglašena menadžericom godine.

– Mnogi me upozoravaju da su kampanje u Hrvatskoj prljave, a kako ja u tome nemam iskustva, jednostavno ne želim u to vjerovati – rekao je Ferdelji.

S obzirom da zadnjih dana puni medijski prostor optužbama da prodaje nagradu za menadžera godine, Ferdelji je rekao da mu često govore kako se PR stručnjaci nerijetko služe lažima u predizbornim kampanjama.

– Pokušat ću istinom doprijeti do birača i neću se služiti lažima i neistinama kako bi potkopao svoje političke protivnike. I uvijek sam spreman s njima se sučeliti – kazao je Ferdelji.

Dodao je kako su optužbe Hane Medin potpuno netočne.

– Moram naglasiti da dotična gospođa uopće nije dobitnica nagrade menadžerice godine, već je njezin projekt uzgoja puževa prepoznat kao hvalevrijedan – rekao je Ferdelji i dodao da Hanu Medin nije nikada upoznao niti s njom kontaktirao.