Boysi pozvali na odavanje počasti žrtvama Vukovara

Autor: R.I. 11/14/2012 13:03

Povodom sjećanja na poginule branitelje i civile Vukovara te iz poštovanja prema svim preživjelim herojima, kao i gradu koji je ima nemjerljive zasluge za obranu naše Domovine, navijačka skupina Bad Blue Boys, zajedno sa zagrebačkim i hrvatskim moto klubovima, organizira obilježavanje dana sjećanja na vukovarsku tragediju.

Obilježavanje događaja koji nas ispunjava tugom za svima onima koji su položili život za neovisnu Hrvatsku, ali i ponosnim sjećanjem na njihovu hrabrost, odvažnost i odlučnost da izgrade temelje naše slobode započet će okupljanjem u petak, 16. studenog, u 17 sati kod spomenika poginulim Bad Blue Boysima u Domovinskom ratu ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona.

Program se nastavlja u 18 sati polaganjem vijenaca te motoriziranom kolonom prema početku Ulice grada Vukovara u blizini trešnjevčakog placa, gdje će se otkriti veliki mural oslikan u čast vukovarskim žrtvama.

KND BBB poziva sve građane da u što većem broju i s vlastitim vozilima nazoče ovom događaju. Ujedno apeliramo da svi sudionici kolone budu primjereno dostojanstveni te da ponesu hrvatske zastave u čast svima onima koji su pod njima položili svoje živote za slobodu  Hrvatske.


Pamtit će zauvijek dan
kada razoren do temelja je bio
okupan krvlju suzama i ponosom
slobodu svoju i Hrvatsku je snio