Nada za završnicu NLB-a u Trnskom umire posljednja

Luka Žorić

Autor:: Tin Jandrašek 3/16/2010 8:40

-.-Sanjin Strukic/ PIXSELL-.-Pobjedom u Domžalama (71:84) nad Heliosom, košarkaši Zagreba ostaju u igri za plasman na završni turnir NLB lige, a na ruku im je išla i pobjeda Zadra protiv Budućnosti. Trener Zagreba Denis Bajramović na početku tiskovne konferencije osvrnuo se na uspješno gostovanje u Domžalama.

Mula dobio visoku temperaturu

– Zasluženo smo pobijedili, jer smo od prve do zadnje minute kontrolirali utakmicu koja je bila vrlo dobra i uvjerljiva s naše strane – izjavio je zadovoljno Bajramović. Iako je Mulaomerović konkurirao za sastav u toj utakmici, trener je izjavio kako nije bilo potrebe za njegovim uvođenjem u igru. No Mula, koji se tek oporavio od ozljede, danas pak nije mogao trenirati zbog visoke temperature te je njegov nastup protiv Hemofarma upitan.

– Hemofarm je drugačija i kvalitetnije ekipa od Domžala. Imaju pregršt dobrih igrača i širinu klupe – izjavio je Bajramović s respektom prema sljedećem protivniku koji je u prošlom kolu pobijedio Zvezdu (76:70).

 – U derbiju za Zvezdom su spretno i sretno uzeli pobjedu – kratko je prokomentirao trener Bajramović te se okrenuo prema kalkulacijama za završnicu lige.

– Postoji par kombinacija u kojima bi se mi plasirali na završni turnir, ali najvažnije je prvo pobijediti Hemofarm – oprezan je bio Bajramović koji je dodao kako će konačno, nakon mjesec dana stanke zbog ozlijede, moći računati na Krstića koji će najvjerojatnije početi u prvoj petorci, dok je Miljkovićeva ozljeda u saniranju te neće konkurirati za sastav.