Na Sljemenu provedite ekstremno Valentinovo

Autor: S.S. 2/11/2015 12:33

U subotu 14. veljače, na sljemenskom Bijelom spustu, centar za mlade ‘Aktiviraj se’ i Snowboard klub Jeti organiziraju sportsko događanje namijenjeno svim generacijama.

U podne se svi zainteresirani mogu pridružiti praćenju snowboard natjecanja te otkriti čari ovog zimskog ekstremnog sporta koji je svim Zagrepčanima nadohvat ruke.

Osim što svi prisutni mogu uživati u atraktivnim skokovima domaćih i stranih snowboardera, očekuje ih i bogat popratni glazbeni program te nagradne igre u kojima se mogu osvojiti mnoge vrijedne nagrade.

Cilj događanja je sve generacije pozvati na aktivno provođenje slobodnog vremena na svježem zraku te im približiti ovaj sport i ukloniti predrasude. Snowboarding je sport kojim se mogu baviti djeca, mladi, ali i osobe starije dobi jer vratolomije nisu nužan dio ove snježne zabave.

Događanje je dobilo podršku Grada Zagreba te se očekuje i dolazak lokalnih vlasti. Ovo je već drugo organizirano događanje ovih mladih entuzijasta koje je podržao Grad, a prvo se održalo 2013. pod pod nazivom ‘Jeti Spring Session’. Ove godine podržava ih i Red Bull te Extreme sport shop.

PROGRAM

11.30 – 12.00 – otvaranje

12.00 – 14.00 – probna vožnja i natjecanje

14.15 – 15.00 – ollie contest

15.00 – 16.00 Jeti kviz i tombola

16.00 – 17.00 zatvaranje eventa uz proglašenje pobjednika

17.00 – after party u Vidikovcu

Za glazbeni program pobrinuti će se DJ Kuna, Jeff Jarunsky i šećer na kraju DJ Angregat na afteru u Vidikovcu.