Centar Kaptol na Valentinovo slavi 15. rođendan

Autor: S.S. 2/11/2015 12:09

Centar Kaptol 15. će rođendan proslaviti na Valentinovo u subotu, 14. veljače. U 11 sati koncert će u prizemlju Centra održati polaznici Škole pjevanja Husar & Tomčić, a posjetitelje očekuju i prigodni darovi.

U 15 godina rada Centar Kaptol je postao prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj ponudi, od vrhunskih modnih marki preko onih svjetski slavnih za uređenje doma do ekskluzivne ponude za gurmane i usluga po mjeri suvremenih muškaraca i žena.

Ljubiteljima mode najatraktivnija odredišta u Centru su Burberry, Armani Jeans i Weekend Max Mara, a odnedavno i Makamo, concept store s odjećom njemačkih modnih marki poznatih po vrhunskoj kvaliteti i profinjenoj eleganciji. Iako se u većini trgovina još može pronaći ostatak zimske kolekcije na sniženju, većinu polica već ispunjava nova proljetna kolekcija. Boje proljeća stigle su i u trgovine s opremom za dom – Et ceteru, Home Sweet Home i Siu.

Kako bi se zaokružila ponuda za gurmane slavna po Takenoku i Bonkulović delikatesama, prije nekoliko je mjeseci u Centru Kaptol otvorena Kulenarnica, trgovina autohtonim i tradicionalnim slavonskim i baranjskim proizvodima.

Osluškujući želje i potrebe svojih posjetitelja Centar Kaptol posljednjih je godina važan naglasak stavio na razvoj specijaliziranih usluga. Zbog toga su tu centar koji spaja estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i individualni trening PhysioSport, sportski centar za djecu Educarena, beauty centar Afrodita i frizerski studio Opium.