Modri spremni za nove pobjede

Prva momčad Dinama krenula je s pripremama za novu sezonu. Trenutno odrađuju sva potrebna testiranja i treninge, a već u petak putuju za Sloveniju, gdje će odraditi drugi dio priprema

Započeli su treninzi Modrih za novu sezonu. U petak odlaze u Moravske Toplice na daljnje pripreme, a greške iz prošlosti neće ponavljati.

– Ispali smo slabi, ali samo jak tim to može dozvoliti. U svakoj negativnoj situaciji moramo gledati nešto pozitivno. Mene ne interesiraju ni Hajduk ni Rijeka, mene interesira samo Dinamo. Ako budemo dobro igrali, siguran sam da neće biti problema i da ćemo biti prvaci – istaknuo je Ivajlo Petev, glavni trener ‘GNK Dinamo’.

U Sloveniji će odigrati četiri prijateljske utakmice. Svi igrači će dobiti šansu, kako bi se dobro pripremili za europske kvalifikacije. Odnosi u klubu su dobri, a Petev tvrdi kako nesuglasica između njega i igrača nema.

– Kada je sve dobro, svi su sretni. Kada negdje izgubimo normalno je da bude razočaranih. To se odnosi na i mene i moje igrače, ali u takvim situacijama vidi se na koga možeš računati. To je bio veliki test za mene, ali naj taj način sam bolje upoznao igrače i zbližio se s njima. Siguran sam da će ova godina biti drugačija. Dinamo je najveći klub na Balkanu i ima velike ciljeve – objasnio je Petev.

Hoće li Dinamo ispuniti očekivanja svojih navijača, budućnost će pokazati.