Miss Millie Dollar zaista je kao milijun dolara

Britanka je sve raspametila svojim nastupom

Autor: Mustafa Topčagić 2/15/2010 12:02

-.-Mario Pavlović-.-Katarina Radivojević i Marija BorićDok su preko vikenda neki proslavljali Valentinovo, a neki išli na maškare, u Jadran filmu održan je prvi ‘Supper & Prohibition Party’ na kojem je nastupila svjetska zvijezda burleske, britanska performerica Miss Millie Dollar.

U Zagreb ju je doveo njezin zemljak Nick Kolgan, koji je u Zadru pokrenuo The Garden Festival, a program u kojem je nastupala i cirkuska skupina iz Zagreba vodio je Mario Petreković.

Tema prvog partyja bilo je ‘Zlatno doba Hollywooda’, pa su domaćini i gosti bili odjeveni u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća. Osim zvijezde programa Miss Millie Dollar, za koju ne bez razloga kažu da je kao ‘milijun dolara’, nastupala je glazbena skupina Crazy P, a u pauzama je glazbu puštao DJ Ilija Rudman. Uzvanici su uživali u specijalitetama Marija Bernatovića, proslavljenog hrvatskog kuhara s austrijskom adresom.

Ovakve zabave, najavljuje organizator, održavat će se svakih mjesec dana na nekom drugom mjestu u Zagrebu, kada se očekuje i veća posjećenost. Sada su se među poznatima mogli prepoznati glumci Marija Borić, Katarina Radivojević i Rene Bitorajac, TV novinarke Nevena Rendeli i Andrea Buča, DJ i pjevačica Narany, modni stilisti Boris Banović i Neven Ciganović te mnogi drugi.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU ZAMAMNE MILLIE DOLLAR