Medvedgrad dokazao da je idealna ljetna oaza za glazbena uživanja

Program na Medvedgradu nastavlja se već ovog vikenda, 25. i 26. lipnja.

FOTO: Julien Duval Photography TEKST: SELECT PUBLIC RELATIONS

Posljednjih tjedana projekt Iznad Zagreba pokazao se kao pun pogodak kada su ljetna glazbena događanja u pitanju. Dok se u gradu borimo s velikim ljetnim vrućinama, na povijesnoj utvrdi Medvedgrad odvija se prava rapsodija. Da slika govori više od riječi dokazuju i nastupi Borne Šercara, njegovog benda Jazziana Croatica i Ansambla LADO isto kao i BSH partiji putem kojih je ovo obnovljeno zdanje u sklopu Parka prirode Medvednica upoznao velik broj mladih Zagrepčana i njihovih gostiju.

Program na Medvedgradu nastavlja se već ovog vikenda, 25. i 26. lipnja kada se povodom proslave Dana Parka prirode Medvednica održavaju besplatne radionice za djecu u suradnji sa Školskom knjigom. Potom je na rasporedu koncert dubrovačke grupe Silente koji nas očekuje u subotu, 2. srpnja.

Projekt „Iznad Zagreba“ gotovo svakog vikenda sve do rujna na Medvedgradu donosi niz koncerata, tuluma, ali i radionica za djecu. Jedan od ciljeva projekta je upravo brendiranje Medvedgrada kao jedne od najpoželjnijih destinacija u Zagrebu i to kroz kulturni, društveno-odgovorni i sportsko-zabavni sadržaj.

Ulaznice za sva događanja dostupne su preko sustava Entrio.hr. Organiziran prijevoz do Medvedgrada s Mihaljevca naplaćuje se posebno.