Maša i klaun stižu u kazalište Trešnja i oduševit će svako dijete

Maša i klaun posveta je svoj hrabroj bolesnoj djeci i hrabrim Crvenim nosovima koji im pomažu da lakše prebole bolesti

FOTO: Maša i klaun / Kazalište Trešnja

Djevojčica Maša sasvim je osobita osmogodišnjakinja koju u životu mnogo toga muči. Njezini roditelji dosad su se mnogo puta selili, a Mašu uopće nisu pitali što misli o tome. Maša to zbilja nije htjela, i ima mnogo toga reći.

Jednoga je dana Maša u ambulanti svog doktora proživjela avanturu koja će joj u mnogo čemu promijeniti život. Maša je saznala da se u bolnici osim starih i bolesnih kriju i neke druge zvjerke. Druga hrabra djeca i Crveni nosovi, klaunovi doktori koji bodre male bolesnike. Nakon toga dana, Maša više nikada neće biti ona ista djevojčica.

Ovo je radnja zanimljive predstave za najmlađe Maša i klaun koja stiže na daske kazališta Trešnja. Riječ je o nastavku popularnog serijala priča o djevojčici Maši nagrađivane hrvatske spisateljice za djecu i mlade, Sanje Pilić.

Maša i klaun posveta je svoj hrabroj bolesnoj djeci i hrabrim Crvenim nosovima koji im pomažu da lakše prebole bolesti. Priča je to o dvije djevojčice koje su svojom posebnošću prkosile običnom životu. Priča koja nas, velike i male, uči da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čini i da je u životu važno i smijati se i plakati.

Predstava je namijenjena djeci od 3. godine. Premijera će se održati 3. svibnja, a reprizne izvedbe 4., 5., 11. i 12. svibnja 2019.