Marija Šerifović dolazi u zagrebačku HALU

U samo nekoliko sati rasprodana trećina dvorane

Foto: Press materijal
Na koju god pozornicu stane, u koji god prostor uđe, Marija Šerifović osvaja svojim glasom, talentom i strašću. Zagreb je posljednji put oduševila prije tri godine u rasprodanoj Ciboni, a sada se vraća u metropolu, u Halu, u kojoj će 12. ožujka održati veliki samostalni koncert. Regionalna pjevačka zvijezda njeguje poseban odnos sa svojom brojnom publikom; od prve do zadnje, pjesme se pjevaju u glas, dijele se emocije, a svaki je koncert glazbeni i vizualni spektakl, razrađen do posljednjeg detalja.
 

Iako je najavila da ju Zagreb više neće morati čekati čak tri godine, taj se susret, iz svima znanih razloga, ipak događa nakon trogodišnje pauze. Tim više je uzbuđenje oko ponovnog susreta veliko, kako kod publike, tako i kod same Marije. Dokaz tomu je i, u samo nekoliko sati, rasprodana trećina dvorane HALA koja je u kratko vrijeme postala nezaobilazna koncertna lokacija u Zagrebu.

U zagrebačkoj Hali ponovo ćemo moći uživati u vrhunskim vokalnim izvedbama i savršenom osjećaju za scenu jedne od najvećih pjevačkih zvijezda sa ovih prostora, vlasnice pet studijskih albuma i pobjednice Eurosonga.