Mamić na policiji: Sve što imam reći ću na sudu

Zdravko Mamić

Autor: 12/28/2010 13:29

Zdravko Mamić na ispitivanju u policiji nije bio previše pričljiv. Kako neslužbeno doznajemo policajcima je kazao kako će sve što ima za reći kazati na sudu. Protiv Mamića je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira jer je u srijedu 22. prosinca vrijeđao i prijetio novinaru Tportala Borutu Šipsu.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Dok je trajala skupština ispred stadiona prosvjedovali su navijačiMamić je ispitan odmah sljedeći dan u Prvoj policijskoj postaji na Zrinjevcu. Šips je svoj iskaz dao na Badnjak u postaji a Maksimiru. Kako kaže ni on se nije dugo zadržao u policiji davanje iskaza trajalo je oko pola sata.

Video snimke olašavaju posao policiji

Kao što je najavio ovaj tjedan bi trebao podignuti i privatnu tužbu protiv Mamića. Zastupat će ga odvjetnica koju mu je na raspolaganje dao poslodavac.

– Javilo mi se dosta odvjetnika koji su mi ponudili da me besplatno zastupaju ali sam se odlučio za odvjetnika koji mi je tvrtka dala na raspolaganje –  kazao je Šips.

Cijeli proces brzo teče jer postoje video snimke na kojima se vidi Mamićev ‘nastup’ te se pretpostavlja kako ni suđenje neće dugo trajati.