LJETO U SAMOBORU

Novost ovogodišnjeg Ljeta u Samoboru je miniGOLFiranje kao sportsko edukativni zabavni projekt koji je osmislila ekipa iz male sportske akademije Športići iz Samobora

Press materijal

Ljeto u Samoboru svojim građanima i svima koji ga posjete u ljetnim mjesecima i ove godine, od 28. lipnja do 30. kolovoza, donosi pregršt svakodnevnih događanja, od kreativnih društvenih igara i radionica, šaha na otvorenom, ljetnog kina na otvorenom pa sve do aktivnog ljeta.

Program Ljeto u Samoboru održavat će se na tri lokacije, na Trgu Matice hrvatske, na zelenoj površini iza samoborskog kina i na dječjem odjelu Gradske knjižnice Samobor, u organizaciji Turističke zajednice grada Samobora. Suorganizatori su Gradska knjižnica Samobor, Pučko otvoreno učilište Samobor, a pokrovitelji projekta Grad Samobor i Komunalac Samobor.

Press materijal

Novost ovogodišnjeg Ljeta u Samoboru je miniGOLFiranje u sklopu programa Aktivno ljeto, a u suradnji sa Športićima. Prve četiri subote (30.6., 7., 14. i 21.7.) Ljeta u Samoboru od 9 do 12 sati rezervirane su za rekreaciju i iskušavanje golferskih vještina na 10 mini golf poligona s različitim preprekama, na livadi iza samoborskog kina. Sudjelovati mogu djeca od 4 godine na dalje, a dobrodošli su i roditelji.

MiniGOLFiranje je sportsko edukativni zabavni projekt koji je osmislila ekipa iz male sportske akademije Športići iz Samobora.

Svi programi u sklopu projekta su i ove godine besplatni.