Leonardo DiCaprio dolazi u Zagreb snimati film

Leonardo DiCaprio

Autor:: N.I. 2/3/2010 19:26

-.-Photobucket.com-.-Keira KnightleyHolivudske glumačke zvijezde Keira Knightley i Leonardo DiCaprio trebali bi u travnju proputovati Hrvatsku snimajući film o poznatom piscu Francisu Scottu Fitzgeraldu pod nazivom ‘The Beautiful and the Damned’.

Kako je projekt još u fazi produkcije, još se ne znaju se svi detalji ali je potvrđeno da će snimanje odvijati na lokacijama u ‘Lijepoj našoj’, točnije u Zagrebu i Opatiji. Hrvatska se obala producentima, navodno, svidjela zbog velike sličnosti s Azurnom obalom a scene iz Zagreba bi tako trebale zamijeniti Pariz.

Glavnu mušku ulogu, odnosno poznatog pisca, glumit će Leonardo DiCaprio, a njegovu životnu suputnicu Zeldu Sayre utjelovit će poznata britanska glumica Keira Knightley, potvrđeno je sa poznate svjetske stranice IMDB.

Film o burnom bračnom odnosu ikona iz jazz vremena

Ovo dvoje poznatih glumaca bi na velika platna trebali oživjeti priču o pisca i njegovoj ekscentičnoj supruzi , koji su bili svojevrsne ikone jazz doba i održavali burnu i dugotrajnu vezu.

Film nosi naziv jedne od Fitzgeraldovih knjiga, koja govori o odnosu imaginarnog bračnog para, za koju poznavatelji piščeva opusa tvrde da ima mnogo autobiografskih elemenata.

Leonardo je trebao posjetiti Zagreb još 2008. godine, i to kao specijalni gost na premijeri eko-dokumentarnog filma ‘Posljednji sat’ u zagrebačkom kinu Europa, ali to se nije ostvarilo.

No ovaj put Leo sigurno dolazi u metropolu izazvati masovnu histeriju među ženskom populacijom.