Krška ulica dobila asfalt nakon više od 25 godina

Autor: Ana Kranjčić 12/3/2012 9:55

Stanovnici Krške ulice u Hrvatskom Leskovcu dobili su svoj asfalt nakon više od dvadeset i pet godina čekanja uređenja. Prije dva tjedna napokon je započelo asfaltiranje neuredjenog puta nakon čega je ulica dobila novo ruho.

Podsjetimo, asfalt je bio raspucan, pun rupa i dotrajao.Osim toga, stanari su se borili s lokvama vode prilikom svakog padanja kiše.

– Prvi put kad ste vi došli, to je bilo u ožujku ove godine, ulica je bila grozna, raskopana i uništena. Nije se moglo prolaziti i nekako smo prije dva tjedna ipak dobili asfalt. Iako je prije asfaltiranja trebala biti provučena vodoopskrbna mreža, to bi se vjerojatno čekalo još dugi niz godina. Dobili smo barem nešto – kazao je Nikola Šegina, stanovnik Hrvatskog Leskovca.

Unatoč nedostatku preostale komunalne infrastrukture, poput kanalizacije i plina, stanovnici Hrvatskog Leskovca zadovoljni su što su dobili, kako kažu, barem ovaj mali civilizacijski pomak.

– Zahvaljujem na vašoj pomoći jer vi ste dosta pomogli u tome. Pokušat ćemo i dalje, što god se može, u Hrvatskom Leskovcu učiniti. Stanari su većinom zadovoljni, ali ima uvijek nekih prigovora. Malo nam je valovita ulica, nije posve ravna, ali je relativno dobro – kazao je Šegina.

Ukoliko i vi imate pitanja za gradske ili druge institucije, svakako se javite u emisiju Zagrebancija na Jabuci TV svaki radni dan u 19.05 sati.