FOTO: Dečke na špici ne brine hladno vrijeme

Autor: R.I. 12/2/2012 15:39

Niske temperature nisu iznenadile Zagrepčane u što smo se uvjerili na zagrebačkoj špici ovoga vikenda. Naime, unatoč vrlo lošem vremenu, frajera nije nedostajalo. Umotani u debele jakne i vrlo zanimljive šalove, hrabro su šetali svojim omiljeni ulicama u centru.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Naravno, ne moramo ni naglašavati da je sve na njima bilo pomno usklađeno. Posebno su nas oduševili dečki s kačketima koji im daju dozu samouvjerenosti. Upravo takve kape idu posebno dobro s trenutno vrlo popularnim ”hipsterskim” naočalama.

Također, nismo mogli ne primijetiti kako je sve manje frajera u tenisicama, što pokazuje kako su i dečki otkrili da na tržištu postoji puno udobnih i modernih cipela koje njihovu odjevnu kombinaciju mogu podići na jedan sasvim novi nivo, a ujedno im sačuvati stopala suhima.

No, ono što nas je najviše iznenadilo su brkovi na sve više lica u gradu. Naime, za taj ”modni detalj” na licu, bili smo uvjereni kako se nikada neće vratiti u modu. No, čini se kako smo bili skroz u krivu.

Treba li uzročnika tražiti u Sulejmanu Veličanstvenom, odnosno njegovom brkatom pobočniku Bali-begu, za kojim žene tako nevjerojatno ”pate” već neko vrijeme, ne znamo. Međutim, nemoguće je ignorirati činjenicu da nam se svakih nekoliko koraka smješka novi brk na ulici.

TKO JE POGODIO, A TKO FULAO SVOJIM MODNIM IZRIČAJEM POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI