KENT JE ODLUČIO: Grčka će povesti, a Hrvatska pobijediti

Večeras će sve oči bit će usmjerene prema Maksimiru gdje će se odigrati nogometna utakmica Hrvatska-Grčka, a konačni rezultat prognozirao je i gibon Kent

Najpoznatiji stanovnik Divljeg srca Grada Zagreba, gibon Kent, ponovno se upustio u svoju prognozersku ulogu. Ususret nogometnoj utakmici Hrvatska – Grčka Kent je dao svoj sud. Iako je prvo jeo voće iz kutije s grčkom zastavom, tu je njegov interes za Grčom prestao, te se dulje zadržao kod kutije s hrvatskom zastavom.

– Na našim društvenim mrežama svi imaju priliku osvojiti 20 ulaznica za večerašnju nogometnu utakmicu Hrvatska-Grčka. Također, sve do nedjelje svim posjetiteljima Zoološkog vrta smo odlučili umanjiti cijenu ulaznice za 5 kuna. Mislim da je jasno da će ovo biti teška utakmica, ali najveći dio svog vremena gibon Kent posvetio je kutiji s hrvatskom zastavom – objasnio je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt Grada Zagreba.

Prognoziranje je popratio i počasni predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza, Branko Mikša, koji je istaknuo važnost ovog nogometnog susreta.

– Očekujemo pozitivan rezultat koji bi nam osigurao prolaz u daljnje natjecanje i odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju. Mi objektivno zaslužujemo iz okršaja s Grčkom izaći kao pobjednici, bez obzira na teškoće koje smo imali tijekom kvalifikacija – dodao je Branko Mikša.

Vatrenima želimo puno sreće, te se nadamo kako će Kent imati materijala za prognoziranje i iduće ljeto kada bi Hrvatska nogometna reprezentacija trebala otputovati u Rusiju.