PRVI PUT U HRVATSKOJ: Jason Derulo nastupit će 27. listopada u Areni Zagreb

Megapopularni američki pjevač, koji je hitovima osvojio publiku diljem svijeta, u Hrvatsku dolazi u sklopu turneje "2SIDES WORLD TOUR"

Foto: Press materijal

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač. Vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka, ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

I dok je svjetska promotivna turneja pod nazivom „2SIDES WORLD TOUR“, u sklopu koje će 27. listopada u organizaciji Star produkcije posjetiti i Zagreb, već krenula, njegovi obožavatelji diljem svijeta željno iščekuju novi album imena „777“. Derulo obećava da će upravo taj album biti muzički najzrelije izdanje do sada. Novi album će ujediniti pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.

U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland…. Brojni suradnici ističu da Derulo na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pjesama za koje poslije nema mjesta na njegovim albumima.

Osim u Derulovim hitovima publika u Areni moći će uživati i u nastupu predgrupe LZ7, elektro – dance sastavu iz Manchestera LZ7 i specijalnim gostima, norveškoj teen senzaciji, Marcusu&Martinus.

Nastup američke superzvijezde jedan je od onih koji se ne smije propustiti, a ulaznice za Derulov koncertni spektakl mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.