Ivan Perišić najsrčaniji je nogometaš

Autor: Ena Ercegovac 1/3/2015 17:24

Već šestu godinu za redom Klub hrvatskih navijača Uvijek vjerni dodjeljuje nagradu Vatrena krila za najsrčanijeg hrvatskog nogometaša. Ove je godine, to priznanje dobio Ivan Perišić. Iako su ga mnogi na početku karijere odbacivali te ga kritizirali, Ivan je pokazao kako je i nakon ozljeda, jedan od trenutačno najjačih naših reprezentativaca.

– Mogu samo reći da ću nastaviti ovako raditi i davati sve najbolje od sebe za sveti dres – izjavio je prilikom uručivanja nagrade Ivan Perišić te se uz to i zahvalio svima koji su od početka bili uz njega kroz sve trenutke u njegovoj karijeri.

Njegov mladi suigrač iz reprezentacije, Tin Jedvaj, ovogodišnja je najveća mlada nada hrvatskog nogometa prema izboru Kluba hrvatskih navijača Uvijek Vjerni. Ovaj je devetnestogodišnji nogometaš trenutačno na posudbi u njemačkom Bayer Leverkusenu za koji, kako kaže, ima same pohvale. Tin je u dobroj formi, puno igra, a ovom je nagradom, tj. priznanjem, izuzetno zadovoljan te se nada kako će opravdati očekivanja hrvatskih navijača. Treću nagradu koja se dodjeljuje, odnosno Vatrena krila za životno djelo i doprinos, dobio je Slaven Bilić. Međutim, kako se bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije trenutačno nalazi u Turskoj, nagradu je umjesto njega primio Zorislav Srebrić. Predsjednik svih reprezentacija Hrvatskog nogometnog saveza te bivši glavni tajnik HNS-a za Slavena je Bilića, kao i za njegov rad, imao samo riječi hvale.

– Slaven Bilić jedna je posebna osoba. On predstavlja jedan personality, odnosno ličnost, osobnost, što bi se reklo, u hrvatskom nogometu i sportu. Kao igrač, kao trener i kao izbornik dao je veliki doprinos i učinak zajedno sa svojim suradnicima, a sada je jedan od najvećih promicatelja hrvatskog nogometa i sporta izvan Hrvatske – istaknuo je Srebrić te dodao kako je Slaven Bilić bio spriječen danas doći zbog utakmica turskog kluba Bešiktaš, kojeg trenira.

Budući da Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni okuplja najveći broj obožavatelja kockastog dresa i uistinu je najvjerniji pratilac reprezentacije, ove nagrade mogu se smatrati jednim od najvećih priznanja koje naši reprezentativci mogu dobiti.