Skijaške legende promiču humanitarnu inicijativu

Autor: S.S. 1/4/2015 12:40

Humanitarna utrka dm Zagreb SKI Legends, u kojoj će sudjelovati devetnaest velikana svjetskog skijanja i brojni poznati, održat će se na Sljemenu, u nedjelju, 4. siječnja, s početkom u 16.15 sati. Skijaškim legendama u nedjelju na Sljemenu će se u paralelnom veleslalomu pridružiti Barbara Štrbac, Nevena Rendeli, Marko Tolja, Mario Valentić, Nikša Bratoš, Filip Juričić i Matija Vuica.

Na utrci će sudjelovati poznati skijaši Alberto Tomba, Kalle Palander, Marc Girardelli, Paul Accola, Urška Horvat, Matjaž Vrhovnik, Bojan Križaj, Kristian Ghedina, Michaela Dorfmeister, Hans Enn, Jure Franko, Peter Müller, Jure Košir, Atle Skårdal, Marco Büchel, Thomas Sykora, Janica Kostelić, Ana Jelušić i Nika Fleiss.

Sudjelovanjem u utrci legende i poznati promicat će humanitarnu inicijativu ‘Tu i zima toplo srce ima’ kojom organizatori žele ukazati na važnost pomaganja zajednici. dm će u sklopu inicijative donirati drogerijske proizvode u vrijednosti od 200.000 kuna za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra i Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece.

– Inicijativom ‘Tu i zima toplo srce ima’, uz pomoć skijaških legendi i Hrvatskog skijaškog saveza, dm želi malim pacijentima u Gornjoj Bistri i djeci u udomiteljskim obiteljima ovu zimu učiniti toplijom i potaknuti sugrađane da se uključe u pomoć zajednici – izjavila je Đurđica Sedlić, predstavnica dm-a.

dm kupcima do kraja siječnja omogućuje zamjenu 100 active beauty bodova za šalicu za tople napitke kako bi ih osvijestio o važnosti pomaganja zajednici. Zamjenom bodova kupci će simbolično podržati donaciju za bolnicu Gornja Bistra i Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece te uvidjeti mogućnosti pomaganja u svojoj zajednici.