Uređeno igralište u Dugavama vrijedno više od 2 milijuna kuna

Stanovnicima Dugava konačno se ispunila dugogodišnja želja- uređeno je igralište na kojemu mogu kvalitetno provoditi vrijeme obavljajući svoje omiljene sportske aktivnosti. Igralište je posjetio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Foto: PrtScr Jabuka TV

Investicija uređenja igrališta u Dugavama iza Doma zdravlja, vrijedna više od 2 milijuna kuna, završena je u rekordnom roku- za svega mjesec dana. Radovi su obuhvatili zemljane radove, vrtno tehničke radove, postavljene su kamene podloge ispod asfalta koji je zamijenjen, ugrađeni su rubnjaci i kanalice za odvodnju vode.

– Tereni koji su bili zapušteni i koji nisu bili uporabi, pretvoreni su u jedan moderan sportski objekt sa tri igrališta, na kojem se u svakom trenutku mogu odvijati dva sporta. Zadovoljni smo i mi i građani. Vrlo brzo ćemo odigrati neku utakmicu s gradonačelnikom pa ćemo vas pozvati da dođete i gledate – izjavio je predsjednik Vijeća gradske četvrti Milenko Arapović.

– U odnosu kako je izgledalo prije, ovo je u svakom slučaju poboljšana verzija. To što je nekada bilo, izgrađeno je samodoprinosom građana davnih 80-ih godina – rekla je potpredsjednica Vijeća mjesnog odbora Dugave Miljenka Ćurković.

Gradsku četvrt Novi Zagreb – istok čeka još puno posla.

– Počeo je veliki projekt izgradnje umjetne trave nogometnog igrališta Jakuševec- Sava i uređenje sportske prostorije u vrijednosti oko 3 i pol milijuna kuna. Do proljeća nam je ostalo oko 400 tisuća kuna za uređenje sportskih prostorija kluba. Imamo još u Velikom polju veliki park, te uređenje ulica. U zadnjih nekoliko mjeseci uložili smo oko 10 milijuna kuna u našu četvrt – rekao je Arapović.