Ida Prester: Nogomet mi je bio ekstremni sport

Ida Prester

Autor: Sarah Srdar 6/18/2010 21:25

Poznata voditeljica ‘Afrovizije’ i brojnih drugih emisija, Ida Prester, izjavila je kako joj je nogomet do nedavno bio ekstremni sport. Kako je kazala, inače nije neki sportski tip, a zbog posla sada se mora baviti najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

– Na svu sreću od mene se ne očekuje da znam neku opsežnu nogometnu terminologiju nego moram napraviti neke stvari koje bi bile zanimljive meni i nekome koga ne zanima nogomet, a možda bi o toj temi nešto htjeli znati. Ja se bavim ‘pop’ temama, odnosima nogometaša i manekenki, tko su oni klinci koji s nogometašima idu na teren, imam par izjava od Žuži Jelinek i Nives Celzijus i druge teme. Mislim da to dobro pokrivam – izjavila je Ida dodajući kako se nada da će pobjedu na Svjetskom prvenstvu odnijeti Slovenci.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Ida kaže da joj je nogomet do nedavno bio ekstremni sport– Ako pobijede bit će dobre volje i neće nas više neće gnjaviti oko Piranskog zaljeva ni oko Ljubljanske banke. Napokon ćemo imati mir – dodaje voditeljica i pjevačica koja je nedavno u duetu s Alkom Vuicom snimila pjesmu ‘Vibrator’.

Idu čeka radno ljeto

O promociji nove pjesme Ida još ne zna detalje, a sve u vezi toga prepustila je šefici Alki.

– To je stvar od Alke odnosno od Alkinog sina. Ja sam tu dala vokale i napravila najviše što mislim da mogu pridonijeti, a ostalo je sve na njoj. Mislim da je pjesma totalno pop i fora. Samo čekam da ona pucne prstima i ja ću biti tamo – kazala je Ida kroz smijeh usput dodajući da će joj ovo ljeto biti zaista radno.

Pjevačicu čeka mnoštvo nastupa s bendom Lollobrigida, a osim toga, bend uskoro izdaje i novi singl naziva ‘Bivša cura’.

– Nastupit ćemo na Exitu, ali ovaj put na glavnoj pozornici i užasno smo ustrtareni. Poslije toga idemo u Skoplje, Vrgorac, na zatvaranje Sarajevo Film Festivala i na Atlantis Festival u Splitu. Nakon toga imamo dva tjedna za odmor da napokon dođem malo k sebi, a onda imamo tri koncerta u Norveškoj i Švedskoj. Onda počinje deveti mjesec pa ‘ko živ ‘ko mrtav – ispričala je Ida za kraj.