Hrabra majka Ljupka: Nije me strah majčinstva

Autor: Bojana Križić 12/1/2009 15:14

Manekenka koja odmalena šeta pistama New Yorka i Pariza i slovi za jednu od najljepših Hrvatica, prije tjedan dana po prvi je puta postala majka prekrasne djevojčice. Na izlasku iz poliklinike Podobnik na Svetome duhu izjavila je kako je presretna.

-.-Antonio Bronic/PIXSELL-.-– Ovo nam je prva zajednička noć. Nije me strah. Slijedit ću majčinske instinkte noćas, a tako ću i dok ne odraste – rekla je Ljupka koja je s velikim osmijehom na licu i majčinskim sjajem izgledala i više no ljupko.

Presretan je i tata Mihael koji je doktorima koji su pazili na njegove dvije najveće ljubavi donio kolače. Mala ljepotica teška tek 2800 grama dobila je ime Jana, i rođena je carskim rezom u Zagrebu u poliklinici Podobnik.

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Iako manekenka već dugo živi s mužem Mihaelom Mikićem na japanskoj adresi, odlučila je roditi dijete u Zagrebu jer ovaj grad joj je i nakon svih putovanja najdraži. Ljupka i Mihael neko su vrijeme svoj dvogodišnji brak održavali telefonskim razgovorima, za što, kaže Ljupka, treba puno strpljenja i razumijevanja.

Nakon što je njen muž odlučio neko vrijeme ostati u Hirošimi i igrati za tamošnji nogometni klub Sanfrecce, i sama je Ljupka tamo otputovala.

No, Zagreb i Hrvatska uvijek su joj u srcu. Baš je zbog toga malu Janu odlučila roditi ovdje, kako bi njoj omogućila predivno djetinjstvo kakvo je sama imala. U Hrvatsku Mikićevi dolaze jako često, a i ljeto najčešće provode na hrvatskim otocima, pa je baš u Novalji ovoga ljeta na manekenki savršene figure prvi puta uočen trbuščić.

Cijelo je ljeto manekenka jela ogromne količine sladoleda, jer joj je najviše pasao u trudnoći. Cijelu obitelj Mikić nestrpljivo iščekuju svi prijatelji i rodbina, a Ljupki će sigurno s malenom pomagati prijateljica Marija Bišćan, supruga Mihaelovog kolege Igora koja je po drugi puta rodila sredinom kolovoza.