`Heidi` i Sv. Nikola razveselit će male Vrbovčane

Autor:: M. M. 12/2/2009 9:42

Za sve zainteresirane Vrbovčane kazalište Merlin 3. prosinca 2009. u hotelu Bunčić uprizoruje predstavu ‘Heidi’, uz posjetu Svetog Nikole.

Priča o Heidi, koju kazalište ima na repertoaru, priča je o radosnoj djevojčici, velikog srca i očiju, koja priča svoj doživljaj svijeta. Kroz razne događaje dočarava se smisao prijateljstva i zdrave vedrine. Ona će gledatelje voditi kroz grad i nepregledne planinske predjele i pomoći im da u sebi otkriju ljubav prema ljudima, životinjama i prirodi. Heidi podsjeća da je najveći dar kojeg možemo dobiti ljubav i prihvaćanje sebe onakvima kakvi jesmo. Pokazat će da je istinska sreća toliko snažna da može pobijediti svaku patnju i bolest.

Predstava traje oko 40 minuta, no ako publika to zatraži, kažu u kazalištu Merlin, može trajati i dulje.

Režiju potpisuje Ana Merlin, a dramatizacij u teksta Tomislav Zajec. Uloge tumače Antonija Stanišić Šperanda ili Sanja Milardović kao Heidi, Gordana Šimić kao Klara i Ivan Horvat kao Petar, djed i tutor.

Kako stoji u kodeksu kazališta Merlin, svrha i cilj osnivanja i postojanja ovog kazališta je kreiranje, poticanje, razvijanje i življenje temeljnih ljudskih vrijednosti – ljubavi, mira, nenasilja, pravilnog postupanja i istine.