Glasujte za zagrebačkog Medvjeda Dominika Kanaeta

Autor:: Tin Jandrašek 3/1/2010 19:31

-.-KHL Medveščak-.-Dominik KanaetU izboru za najboljeg mladog igrača mjeseca u EBEL ligi ponovo se našao jedan Medveščakov igrač. Nakon što je u siječnju bio nominiran i osvojio drugo mjesto Sašo Rajsar, u veljači se na listi najboljih našao 18-godišnji Dominik Kanaet, prenosi službena klupska stranica.

Kanaet je svoje prve korake u hokeju na ledu ostvario u KHL Mladost, a sa 11. godina odlazi u Slovačku na daljnje usavršavanje. Prve dvije sezone proveo je u juniorskoj momčadi HK Spartak Dubnica da bi potom prešao u MHC Martin. Ove godine odlučio se privremeno pridružiti Medvjedima, jer njegov klub nije ušao u doigravanje.

Dominik Kanaet je u EBEL-u odigrao osam susreta i zabio dva gola, a u Slohokeju je u dvije utakmice upisao dvije asistencije. Glasovanje za najboljeg mladog igrača veljače u EBEL-u traje do 07. ožujka, a svoj glas Dominiku Kanaetu možete dati OVDJE.

KANDIDATI ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRAČA VELJAČE U EBEL-U: 1. David Jobb (Sapa Fehervar Alba Volan 19) 2. Dominik Kanaet (KHL Medveščak Zagreb) 3. Andreas Kristler (EC VSV) 4. Markus Pöck (EC KAC) 5. Kevin Puschnik (EC Red Bull Salzburg) 6. Rafael Rotter (EV Vienna Capitals)