FOTO: Zagrepčanke uživaju kao da je ljeto

Autor: S.S. 10/7/2012 16:12

Još jednu sunčanu subotu brojni su građani odlučili provesti na špici. Ovog su ih puta privukla i brojna događanja u samom centru. Brojne javnosti poznate osobe došle su na Cvjetni trg pružiti podršku obilježavanju Dana ružičaste vrpce.

Kao i svakog vikenda jedna od najvažnijih stvari bila je prošetati u trendi ali udobnim kombinacijama. Djevojke su u jesen zakoračile u čizmama, a neke su se zbog toplih temperatura ponovno vratile u sandale i platnene tenisice.

– Ovo je još jedna neuobičajena jesen jer nema kiše – rekli su nam građani i dodali kako ih to veseli jer će još neko vrijeme uživati u suncu, a i uštedjeti koju kunu na grijanju.

Na zagrebačkoj špici nema što se ne nosi. Haljine, suknje, traperice, majice, veste i kožne jakne. Paleta je široka, a najkreativniji među njima znaju i kako pomiješati stilove i dobiti odjevnu kombinaciju koja će oduševiti modne stručnjake.

Bilo je i djevojaka koje prate što se nosi pa su špicom prošetale u hlačama vojničkog uzorka ili traper košuljama, a nezaobilazni detalj su svakako zakovice.

Fotografije djevojaka sa subotnje špice pogledajte OVDJE.