FOTO: Što “grickaju” gradski zastupnici tijekom sjednice Gradske skupštine?

A kad se jede u klupama, ljuti se potpredsjednik Gradske skupštine Rajko Ostojić koji je zamolio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da svojim pročelnicima iz ruke uzme čips

Sandra Švaljek i Ana Lederer

Kada se sjednice Gradske skupštine, poput ove današnje, oduže, teško je izdržati bez hrane. Pauze od 15 minuta su prekratke da bi se otišlo na wc, porazgovaralo s novinarima koji čekaju sa spremnim pitanjima i osvježilo pićem. Stoga se mnogi u trgovini preko puta, jedinoj na Gornjem gradu, opskrbljuju grickalicama i slatkim, pa time prikrate vrijeme tijekom rasprava po točkama dnevnog reda.

Saša Molan je, baš kao i zamjenica gradonačelnika Olivera Majić, odabrao mliječnu čokoladu. Ana Lederer i Tomislav Jonjić odlučili su se za Twix. Izbor Tomislava Stojaka i Darinka Kosora su štapići, kao i kod Sandre Švaljek koja se opskrbila i Jaffa keksima, te krekerima. Marko Torjanac odabrao je Batons kekse, a Vladimir Ferdelji Jaffa kekse.

A kad se jede u klupama, ljuti se potpredsjednik Gradske skupštine Rajko Ostojić koji je zamolio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da svojim pročelnicima iz ruke uzme čips.