FOTO: MO Drežnik bio zaista aktivan u 2010.

Autor:: Samobor.hr 12/9/2010 10:22

Mjesni odbor Drežnik bio je vrlo aktivan u 2010. godini, što dokazuju i provedene akcije. Kako je naveo predsjednik MO Drežnik Stjepan Kozlina, tijekom 2010. godine izgrađena je sekundarna vodovodna mreža u ulicama Gajsko i Jemići u dužini 900 metara, uređen je i asfaltiran nogostup u Drežničkoj ulici od Društvenog doma do Mlinske ulice dužine 400 metara, asfaltirano je 80 metara Ulice Krč, a novi asfalt u dužini jednog kilometra dobila je i županijska cesta Galgovo – Drežnik Podokićki – Klinča Sela od društvenog doma u Drežniku do autobusnog okretišta.

Putem malih komunalnih akcija koje su financirane iz sredstava mjesnog odbora zacijevljen je kanal i napravljena priprema za uređenje 400 metara nogostupa, kupljeno je 100 stolica za društveni dom, kupljen je i ugrađen koš za košarku na sportskom igralištu te je nabavljena i postavljena oglasna ploča u Ulici Zelengaj.

Stjepan Kozlina naveo je i da su neke aktivnosti provedene preko Komunalca, kao što su navažanje šljunka za sanaciju Ulice Jemići, nabava i postava mjesopisnih tabli u Ulici Gajsko iz smjera Tržića i Ulici Zelengaj iz smjera Galgova te nabava i postava tabli s imenima ulica na Drežničkoj cesti te u Zelengaju i Mlinskom prilazu, kao i putokazne table Palčići.

>>>FOTOGALERIJU AKCIJA MO DREŽNIK POGLEDAJTE OVDJE<<<