FOTO: Blagdansko ludilo zavladalo špicom

Autor: S.S. 12/2/2012 15:38

Pravo blagdansko raspoloženje zavladalo je gradom. Na Trgu bana Jelačića postavljen je bor, a predvečer je upaljena prva adventska svijeća na Manduševcu. Zrinjevac su obasjale božićne lampice, a takvom su se okruženju prepustile i djevojke koje su prošetale zagrebačkom špicom.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Na štandovima obrtnika i poduzetnika iz cijele Hrvatske, koji imaju najrazličitiju ponudu, mogu se kupiti i kape Djeda Božićnjaka, rukavice i šalovi s blagdanskim motivima. Zagrepčanke su za sebe odabrale sunčane naočale u kojima će dočekati Božić.

Centrom Zagreba prošetale su i djevojke kojima je ipak bilo važnije ostaviti dobar dojam, pokazati da su modno osviještene, ali ležerne.

Tako su pravo osvježenje i šarenilo donijele djevojke u plišanim trenirkama.

U svoju kombinaciju koja je najudobnija za šetnju i ispijanje kave na špici, ukomponirale su i velike, trendi torbe, a pokazale su se drugačijima ne obuvši UGG-sice, već tenisice.

Čizme su siguran odabir za vremenske (ne)prilike 

Ziherašice su se odlučile na odjevne kombinacije koje su preplavile modne časopise.

Zimu dočekuju u tamnijim nijansama, a poseban pečat daje tek pokoji detalj u svjetlijoj boji.

S obzirom na najavljeni snijeg, na nogama je većina djevojaka imala čizme, kako vremenske (ne)prilike ne bi dočekale nespremne.

>>> ŠTO SE NOSI NA ZAGREBAČKIM ULICAMA POGLEDAJTE OVDJE <<