FOTO: Crna kuća opet privukla poznate i nepoznate

Autor: R.I. 10/19/2013 10:43

Počela je druga sezona Crne Kuće, a na premijernoj izvedbi najgledanijeg spektakla u regiji, koji već drugu godinu zaredom puni Kino dvoranu Studentskog centra, orio se gromoglasni smijeh.

-.-Press materijal-.-Neodoljivo zli, ali najšarmantniji biskup Hudi, zaljubljene Gričanke i nove avanture cijelog društva s Griča i Kaptola oduševile su glazbenicu Jelenu Rozgu, glumice Bojanu Gregorić Vejzović i Mariju Borić, mlade glazbene nade Sementu Rajhard i Petru Kovačević, manekenku Vedranu Linardić i mnoge druge. Tin Samardžić došao je podržati kolegu iz grupe Saša, Tin i Kedžo, Damira Kedžu, koji igra ulogu zlog biskupa Hudija.

– Dugo sam čekala da uspijem uhvatiti slobodnog vremena i da dođem na Crnu Kuću. Oduševljena sam i moram priznat da sam se dobro nasmijala. Zabavno je, cijeli cast je odličan, preporučam svima, tko već nije, da obavezno pogleda ovaj nevjerojatni hrvatski mjuzikl – izjavila je Jelena Rozga.

Hit koji je u prvoj sezoni pogledalo više od 20.000 gledatelja ponovo je napunio Kino dvoranu Studentskog centra i oduševio zaraznim humorom bez dlake na jeziku, glazbenim hitovima uz vrhunski bend uživo, raskošnom kostimografijom i novim dogodovštinama s Griča i Kaptola zbog kojih se za ovaj mjuzikl traži karta više.

>>>FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE<<<

-.-Press materijal-.-Urnebesna komedija o gričkim vješticama, lomačama, rasplesanim franjevcima i kaptolskim biskupima, u novoj sezoni očekuje sve one željne smijeha i dobre zabave a Damir Kedžo, Antonia Barišić, Marija Kolb, Hrvoje Foretić te cijelo zabavo društvo s Griča i Kaptola garantiraju odličan provod uz čarobnu priču iz 16. stoljeća koja prikazuje povijest onakvom kakva je trebala biti.

Sljedeća izvedba Crne Kuće je u petak, 15. studenog, a zbog velikog interesa preporuča se kupovina ulaznica u pretprodaji po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com.