Emotivni detoks za roditelje

Predavačica će, među ostalim, pojasniti koje emocionalne prepreke, uvjerenja te obrasci ponašanja utječu na odnos s djetetom te kako se na roditeljstvo odražava naše djetinjstvo

Press materijal

Predavanje Emotivni detoks za roditelje namijenjeno je roditeljima koji trebaju potporu u odgoju i razvoju odnosa s djetetom.

pomoć
Predavačica je Dragana Aleksić, poznata i kao jedan od vodećih family coacheva u ovom dijelu Europe.

U Zagrebu će gostovati u subotu, 17. studenoga. Predavanje koje će održati u centru Snaga namjere (Račićeva 5), trajat će od 14 do 17 sati.

Kroz Emotivni detoks roditelji će se upoznati s učinkovitom metodom koja će im olakšati svakodnevicu i pomoći u prevladavanju razvojnih izazova.
Predavanje se preporučuje roditeljima koji preemotivno reagiraju kada dijete odbija nešto pojesti, ne želi spavati, odbija suradnju i burno izražava emocije, te roditeljima koji su pretjerano zabrinuti i pod stresom ne samo zbog velikih promjena u djetetovu životu poput odlaska u dječji vrtić ili školu, nego i inače.

Press materijal

Predavačica će, među ostalim, pojasniti koje emocionalne prepreke, uvjerenja te obrasci ponašanja utječu na odnos s djetetom te kako se na roditeljstvo odražava naše djetinjstvo.

Polaznici će naučiti što mogu sami učiniti kako bi postali bolji roditelji, a kada im je nužna pomoć stručnjaka.

Prijave se primaju putem e-adrese: emotivni.detoks@gmail.com, zaključno do četvrtka, 15. studenoga, a sudjelovanje stoji 375 kuna.

S Draganom Aleksić moguće su i individualne konzultacije po dogovoru.

 

Press materijal